Näringsfokus

WordPress – Snabbt, enkelt, och gratis!

Det är smidigare än det var förr att skapa hemsidor med hjälp av innehållshanteringssystem som WordPress, Drupal, och Jomla, och antalet intresserade ökar hela tiden. Många anlitar konsulter för att få in någon som har rätt kompetens inom skapande av design och webbplatsfunktioner, och utbudet är stort. Publiceringsverktygets källkod, vilken är öppen och fri att göra vad man vill med gör att det är fritt fram att välja den utvecklare man vill ha.

WordPressteman belyser din hemsidas inre skönhet

Grundkonstruktionen för visad data är det tema man använder i WordPress. Användaren kan vidareutveckla ett temas utseende avsevärt om man besitter kompetens inom programmering! Det är av central betydelse att kartlägga potentiella kunders beteende när man marknadsför online. Samtliga delar av lanseringen bör anpassas till en omgivning där tempot är snabbare än man är van vid. En fundamental kugge är sociala nätverk, och för långvarig exponering är SEO A och O.

Ökat antal smarta telefoner

Sedan 2010 har användningen av smartphones brett ut sig allt mer och man kan i dagsläget få svårt att hitta en ”vanlig” telefon. I och med att telefonerna blivit allt mer avancerade, har också dess användningsområden blivit allt fler. Det är i dagsläget vanligt att man använder sin telefon både till mail, internet och en hel del annat som kan vara intressant. De som köper de senaste telefonerna kan använda spel och en uppsjö andra program för att sköta sin vardag. Faktum är att de i nuläget är mer som datorer än som telefoner. Detta är en utveckling som fört med sig en hel del möjligheter men också en del datorrelaterade problem som behöver lösas för att bibehålla så bra funktion som möjligt.

De i åldrarna 36-45 år hade störst tillgång till smarta telefoner år 2010. Hela 8 % av personerna i denna åldersgrupp hade en smartphone. I andra länder var de yngre personer som drev utvecklingen och sporrade butikerna medan det i Sverige handlade om personer i yngre medelåldern. 2013 hade siffran stigit till 73 %. Dock hade nu de något yngre gått om i fråga om tillgång till dessa telefoner även om det varit fråga om en subtil diskrepans.